του χτυπαγαν το κεφαλι στο τσιμεντο

Εξέπνευσε ο 29χρονος Κούρδος μετανάστης Αριβάν Οσμάν Αμπντουλάχ, ο οποίος νοσηλευόταν σε κατάσταση «φυτού», μετά από ξυλοδαρμό του από λιμενικούς στην αποβάθρα του λιμανιού της Ηγουμενίτσας, στις 3 Απριλίου.

Από http://www.tvxs.gr/v17093

Εξέπνευσε ο 29χρονος Κούρδος μετανάστης Αριβάν Οσμάν Αμπντουλάχ, ο οποίος νοσηλευόταν σε κατάσταση «φυτού», μετά από ξυλοδαρμό του από λιμενικούς στην αποβάθρα του λιμανιού της Ηγουμενίτσας, στις 3 Απριλίου.

Το υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας είχε υποστηρίξει τότε ότι ο μετανάστης έπασχε από επιληψία και τραυματίστηκε μόνος του.

Σύμφωνα με τις καταγγελείες συγγενών του, ο 29χρονος Κούρδος υπέστη ξυλοδαρμό από τέσσερις λιμενικούς. Στις 3 Απριλίου, άνδρες του Λιμενικού της Ηγουμενίτσας είχαν ζητήσει από μετανάστες που βρίσκονταν στο χώρο του λιμανιού να απομακρυνθούν από αυτόν. Εκείνοι πράγματι απομακρύνθηκαν, αλλα ξαναγύρισαν, καθώς σκοπός τους ήταν να διαφύγουν στην Ιταλία. Σύμφωνα με μαρτυρίες, οι Λιμενικοί συνέλαβαν τον 29χρονο Κούρδο και άρχισαν να του χτυπούν το κεφάλι στο τσιμέντο, μέχρι που προκλήθηκε εσωτερική αιμορραγία.

Ο 29χρονος Κούρδος είχε μεταφερθεί τότε στο ιατρικό κέντρο Φιλιατών, κατόπιν στο Νοσοκομείο Ιωαννίνων Χατζηκώστα και από εκεί στο Νοσοκομείο Παπανικολάου Θεσσαλονίκης, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι.

Ο αρχηγός του Λιμενικού Σώματος, Θεόδωρος Ρεντζεπέρης, είχε διατάξει τη διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης για τον ξυλοδαρμό.

2 σχόλια:

  1. τι ένορκη διοικητική εξέταση και μαλακίες.. και τα αποτελέσματα αυτής της εκθεσης πότε θα τα δουμε, το θέμα δεν έφτασε καν στα δελτία ειδήσεων.. ο φαιδρός φενακικός ψευδοσυναισθηματισμός τους ξέρει να αναλώνεται μόνο στα τσουνάμια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κουκουλώθηκε !!!
    Η διαφορετικά Case closed Ντουπ, ντουπ, ντουπ...

    Στα γρανάζια μιας ψευτοδημοκρατίας που για να σταθεί χρειάζεται

    - Οργανωμένα "σώματα ασφαλείας" να τραμπουκίζουν και να τρομοκρατούν (καμιά φορά δολοφονούν κι όλας και τότε γίνεται ΕΔΕ).

    - 300 high profile καθάρματα, που εκλέχτηκαν για να νομοθετούν, αλλά όταν δεν ροκανίζουν τον πλούτο που παράγει ο λαός παράγουν σκάνδαλα και δίνουν τροφή(τηλεθέαση) στα κανάλια. ή ξεκατινιάζωνται κραβγάζωντας αρλούμπες στα ίδια κανάλια παράγοντας πολιτικό πολιτισμό.

    - Τα εκατομμύρια που στη καλύτερη περίπτωση δουλεύουν σαν είλωτες για να ξεπληρώσουν χρέη και να διατηρήσουν το lifestyle του νοικοκύρη οικογενειάρχη και στη χειρότερη είναι άνεργοι, τη βγάζουν όπως - όπως ενώ μόνη τους ελπίδα είναι καμιά καλή λαμογιά, ή κανένα ρουσφετάκι για να βολευτούν, αποτελούν φόρτωμα στους γονείς τους και βιοπορίζονται με δανεικά.

    Ε! ρε πόσο φτηνά έχουμε πουλήσει την ελευθερία μας και την ανθρωπιά μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

σχολιάστε ελεύθερα

Translation